Фолк легендата  не може да намери лекарството, от което зависи

...
Фолк легендата  не може да намери лекарството, от което зависи
Коментари Харесай

Легенда на попфолка: Обречена съм на смърт, ако не намеря бъ...

Фолк легендата  не може да откри лекарството, от което зависи живота й. От години първата дама на поп фолка страда от тежка форма на диабет.

„ Притеснена съм за живота си. Лекарството за диабета, от който пострадвам, изчезна от аптеките “, бие паника звездата.

Песните, изпяла в годините са белязали живота на мнозина. Но с днешна дата певицата подозира, че лекарството за тази тежка болест стана ъгъл, тъй като доста от колежките й го употребяват, с цел да слабеят стремително. Според слуховете една от тези потребителки е колежката й Галена, която се стопи фрапантно. А мнозина от почитателите са обезпокоени от външния й тип на половинката на Галин Вафлата, тъй като повече наподобява на болна от анорексия.

Тони Дачева се тормози не толкоз за себе си, що се касае за дребната си дъщеричка, която към този момент е във втори клас.  След като се раздели с дългогодишната си тръпка Найден Милков, тя се реши да стане майка.

С днешна дата русокоската е удовлетворена, че има дете и се е разделила с гаджето си, с цел да изпита тръпката и сладостта на майчинството. По думите й с Найден имат естествени и другарски връзки, само че без предпочитание и от двете страни да се съберат още веднъж, и да заживеят под един покрив.

Признава, че Найден Милков още не е виждал момиченцето й. Но съгласно клюката се радва на любовта на политик от Бургас. Той е с десетина години по-млад от нея, ерген, който приемал детето й като свое.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР